CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 28. tammikuuta 2013

Kukkuluuruu!

Minä oon joutunu mammaa vähän hoitamaan kun se oli kipeenä pari päivää. Siksi minä en oo ehtiny yhtään tännekään mitään kirjoittaa. Mammalla oli vatsatauti ja minä sitten mammaa hoidin. Kehräsin sen vieressä ja sellasta kaikkea. Nyt mamma on jo parantunut ja se on mukavaa. Se jaksaa taas leikkiä minun kanssa niin minulla ei tule enää aika pitkäksi silloin kun olen hereillä. Parina päivänä meinasi olla jo vähän tylsää.

Minä oon taas tehny vaikka mitä. Tänään minä söin marjarahkaa, mamma sanoi etten minä sitä kuitenkaan syö kun halusin katsoa, mitä mamma söi. Minä sanoin että syönpäs! Ja niin minä sitten söin sitä. Ässäkin söi, mutta minä jaksoin syödä enemmän vaikka Ässä on minua monta kertaa isompi. Mamma sanoo, että Ässästä saisi ainakin kolme Herttaa. Niin iso Ässä on.

Ette arvaakaan missä minä olin eilen! Minäpä kerron. Minä olin maalla! Papan äidin ja isän luona käytiin kylässä ja siellä oli tooooooosi kivaa. Minä menen sinne pian uudestaan. Minulla on siellä 9 kissakaveria. Mira on niistä vanhin. Se on vähän pyöreä ja se on jo melkein 14-vuotias eikä se tykkää leikkiä minun kanssa. Sitten on Mikke, se on hirveän iso kissa ja vähän pelottava, mutta silti tosi kiltti. Miki on saman värinen kuin minä, mutta Mikin turkissa on aika paljon valkoista kun minun turkissa taas ei ole yhtään valkoista. Miisu on aika pieni ja sitä minä kävin lyömässä häntään ja sitten minä juoksin karkuun. Heikki murisee kovasti minulle, mutta en minä siitä välitä kun se on sellainen vanha kärttyinen akka. Heikki on tyttö vaikka sillä on pojan nimi. Sitten on Monni. Monni on tosi kiva ja komea poika. Se on pitkäkarvainen niin kuin minäkin ja sillä on niiiiiiin söpö ilme! Monnin kanssa me jo melkein leikittiin. Sitten on vielä kolmoset eli Miina, Manu ja Mimmi. Ne on kaikki samasta pentueesta. Miina on kova puhumaan. Manu on hirveän iso, mutta silti se pelkää minua. Mimminkin kanssa minä jo melkein leikin.

Siellä maalla minä pääsin ulkotarhaan. Juu-u! Se oli tosi hauskaa, mutta sitten tuli vähän kylmä kun oli niin kova tuuli ja minä halusin takaisin sisälle. Sisällä papan äiti laittoi takkaan tulen ja se olikin jännää puuhaa. Minä katselin miten puut pistetään takkaan, että osaan sitten seuraavalla kerralla paremmin auttaa. Ai niin, ja söin minä niiden muiden kissojen ruoat. Ne oli parempia kuin minun oma ruoka.

Lauantaina minä varmaan pääseen taas leikkimään Monnin kanssa. Monni lupasi opettaa minulle kivoja temppuja, kuten sen miten kaverin päälle istutaan niin ettei kaveri pääse karkuun. Siinä Monni on tosi hyvä. Minä opin jo kiipeämään aika korkealle kun Monni opetti. Seuraavalla kerralla Monni varmaan opettaa kiipeämään vielä korkeammalle. Monni on kyllä tosi kiva kaveri, tai oikeastaan minä olen ehkä vähän ihastunut siihen Monniin.

Nyt pitää juosta katsomaan, jos mamma laittaisi meille vähän ruokaa. Alkaa olla jo nälkä. Mamman äiti ja isä kävi tänään täällä kylässä ja minun piti tietysti taas näyttää kaikki temput mitä minä oon oppinut viikossa. Toi ne pari leluakin meille. On siis taas syötävä hyvin, että jaksaa kun on temppuillut.

Nähdään taas!

0 kommenttia: