CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Hertta hirmuisesti hermostuu

Eilen minä hermostuin! Mamma ja pappa puhdisti minun korvat. Ei tarvii minun korvia puhdistaa, minä puhdistan itse! Tai korkeintaan Ninja voi sitten vähän auttaa, mutta ei mielellään kuitenkaan. Minä oon jo niin iso kissa, että osaan ihan itse puhdistaa korvat.

Sitten kun minä hermostuin, minä huusin. Huusin oikein kovaa! Niin, että naapuritkin kuulee miten Hertta hermostuu. Silloin ei ole kellään hauskaa kun Hertta hermostuu, sen minä vain sanon. Mamma ja pappa siltikin puhdisti minun korvat vaikka minä huusin. Mamma sanoi, että pakko on joskus puhdistaa korvat vaikka se ei oliskaan niin kivaa. Pyh sanon mitä. Puhdistakoot mamma omat korvansa niin kuulee sitten paremmin kun minä sanon, että minun korviin EI kosketa.

Eilen minä muuten juoksin päin vessan ovea. Oli niin kiire, etten ehtinyt katsoa eteeni ja ovi olikin laitettu kiinni. Kuului niin kova kolahdus, että mamma oikein pelästyi. Minulle ei käynyt kuinkaan, minä jatkoin matkaa sitten kun mamma avasi sen oven.

Tänään minä oon taas auttanu mammaa ihan hirveesti. Aamulla minä sain mamman langan niin solmuun, että se lanka piti leikata poikki kun mamma ei saanut solmua auki. Minä olisin varmaan saanut sen auki, mutta mamma ei antanut yrittää edes. Sitten me tänään mamman kanssa ommeltiin kissanleluja ompelukoneella. Nyt minä tiedän, miten niistä kankaista tulee kissanleluja. Ensin kankaat leikataan, sitten ne ommellaan ompelukoneella, sitten täytetään vanulla ja kissanmintulla tai valerianalla ja sen jälkeen mamma ompelee täyttöaukon käsin kiinni. Mamma sanoo, ettei ompelukoneella ommeltu täyttöaukko täytä mitenkään päin sen laatuvaatimuksia. Mamma onkin tosi tarkka laadun suhteen. Minä autan mammaa laadun valvomisessa, se on minun tosi tärkeä tehtävä.

Nyt minun pitää taas mennä, Ninja huutelee että tulisin juoksemaan kilpaa.

0 kommenttia: