CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Voice of Finland

Minä oon alkanu laulaa. Minä aloitin laulamisen lauantaina kun me oltiin mamman vanhempien luona Porvoossa. Mamma ja pappa sanoo, että siellä taisi olla leikkaamaton kolli jollain naapurilla. En tiedä, mutta ainakin minua alkoi ihan hirveesti laulattaa ja sitten minä kierin lattialla ja oli jotenkin hassu olo.

Laulan minä kotonakin vähän, mutta en niin paljon. Mamma sanoo, että toukokuussa tai kesäkuussa minä meen lääkäriin ja sitten minua ei enää laulata samalla tavalla. Minun mielestä se kuulostaa epäilyttävältä. Kuulemma Lula ja Ninja on myös aikoinaan saaneet lääkäriltä apua laulamisen lopettamiseen. Ne kyllä vaikuttaa hyvin tyytyväisiltä, että tuskin minullakaan on mitään pelättävää.

Mamma ja pappa on sitä mieltä, että kaikkien kissojen pitäisi käydä eläinlääkärissä sellaisessa leikkauksessa, ettei tule kissanpentuja. Ne sanoo, että kissanpennut on söpöjä, mutta kodittomia kissoja on jo ennestään aivan liikaa. Että ei niitä saisi tulla enää enempää. Minustakin se kuulostaa ihan fiksulta. Minä oon löytökissa ja minä tiedän, ettei kaikille löytökissoille käy hyvin. On ihan kamalaa olla kylmässä ja sateessa ulkona ja vain toivoa, että olisi oma lämmin koti ja rakastavat omat ihmiset. Kyllä kaikilla kissoilla kuuluisi olla rakastavat omat ihmiset, lämmin koti, paljon leluja ja hyvää ruokaa. Sen takia mamma ja pappa ottaakin vain löytökissoja tänne meille.

Niin, että sellainen Voice of Finland minulla on. Aion hakea mukaan seuraavalle kaudelle. Ottaakohan ne kissoja siihen ohjelmaan? Mamma tykkää kovasti siitä Michael Monroesta. Luulen, että Michael Monroe ottaisit minut sen joukkueeseen, se kuulemma tykkää löytökissoista. Mamma on muuten joskus lähettänyt leluja Michael Monroen kissalle, niin paljon mamma siitä sedästä tykkää.

Perjantaina voin katsoa Voice of Finlandia yhdessä minun uuden veljen kanssa. Se nimittäin tulee perjantaina kotiin. Sitten me voidaan yhdessä laulaa, meille tulee hauskaa! Mamma sanoo, että se minun uusi veli on turvallinen kaveri kun siltä on jo karvanopat viety. Mitähän se mamma oikein tarkoittaa? Kuulemma Pekulta ja Ässältäkin on karvanopat viety. Yhtenä päivänä näin yhdessä autossa karvanopat, mutta ne oli auton sisällä. Muuten minä olisin ottanut ne ja tuonut pojille kun niiltä kerran on sellaiset viety.

0 kommenttia: